Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Blanes

Blanes
Blanes is een ideale plek voor jongeren en heeft ontzettend veel te bieden. Een heerlijk strand, super nachtleven, cultuur en gezelligheid op de vele terrasjes. Zeer bekend in Blanes en absoluut een bezoekje waard, zijn de Nederlandse feestcafe's Gotcha en de Sunset. Wil je na de kroeg meer, dan kun je tot diep in de nacht doorknallen in een van de vele discotheken van Blanes. De bekendste discotheken zijn Arena en Las Vegas, deze laatste ligt op slechts ongeveer 50 meter van onze camping. Heb je, naast het nachtleven en het strand, zin in een leuk en afwisselend uitstapje, kun je daarvoor altijd terecht in Blanes. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijk dagje naar de bekende badplaats Lloret de Mar of naar de prachtige stad Barcelona. Verder zijn er activiteiten als de Beachparty, de Blanes Party en de Kroegentocht die tezamen je vakantie tot het hoogtepunt van het jaar zullen maken!
sorteer

Camping La Masia

Al jaren de bekendste en gezelligste camping van Blanes en zeer geliefd bij jongeren door de goede ligging en vele lees verder..

Appartementen Los Arcos

Net buiten de poort van de camping liggen de vrij grote, eenvoudige zespersoonsappartementen Los Arcos. Zowel vanwege de lees verder..

Appartementen La Masia

Eenvoudige, nette appartementen gelegen op camping La Masia, op slechts 200 meter van het strand en uitgaanscentrum. Op lees verder..

Appartementen Elvira

Deze ruime, goed verzorgde appartementen zijn speciaal geselecteerd vanwege hun goede ligging, direct aan het strand! In de lees verder..

Appartementen Europa

Nette, ruime appartementen op zo'n 250 meter van het strand en het uitgaanscentrum. Op zo'n 250 meter van het strand en het lees verder..

Hostel Miranda

Gezellig jongerenhostel met een ideale ligging, ca. 150m van het strand en ca. 100m van het bruisende uitgaanscentrum. Dit lees verder..

Appartementen Blanes Fortuna

Appartementen Blanes Fortuna bestaat uit verschillende appartementengebouwen die verspreid over Blanes zijn gelegen. Bij lees verder..

Hotel Stella Maris

Goed verzorgd hotel dat uit 2 gebouwen bestaat. Zeer populair door haar centrale ligging in de uitgaanswijk S'Abanell. Midden lees verder..