Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Mallorca - El Arenal

Mallorca - El Arenal
Vlak voordat je landt op het moderne vliegveld van Palma de Mallorca, kun je El Arenal, waar de meeste accommodaties liggen, zien liggen. El Arenal heeft een enorm lange, gerenoveerde boulevard, met om de paar honderd meter een gezellige beachclub. Deze boulevard komt uit in Playa de Palma, waar je ook vele gezellige terrasjes, bars en restaurants vindt. In het centrum van El Arenal zijn veel bars en restaurants te vinden, maar het nachtleven vindt plaats aan de boulevard. Om de 10 meter vind je hier wel een pub, club of discotheek, met als klap op de vuurpijl het Riu Palace. Een bezoek aan Palma is ook zeer de moeite waard. Hier vind je een jetset jachthaven, toprestaurants, luxe winkels en leuke discotheken zoals Abraxas en Tito's.
sorteer

Appartementen Don Juan

Nieuw dit jaar, ruim opgezet complex en goed onderhouden, met zwembad en op slechts 500m van het strand en het centrum. De lees verder..

Hotel Palma Bay Club

Hotel Palma Bay Club Resort is een gezellig all inclusive hotel dat bestaat uit vier gebouwen met veel faciliteiten zoals lees verder..

Hotel Encant

Hotel Encant is zeer centraal gelegen en daardoor een prima uitgangspunt voor een geslaagde vakantie. Het strand ligt lees verder..

Hotel Marina Playa De Palma

Hotel Marina Playa de Palma is een goed complex en heeft een uitstekende ligging. Het strand, de winkeltjes, restaurants en lees verder..