Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Kan ik mee helpen aan jongerenvakanties.com?

  Jongerenvakanties.com staat open voor goede initatieven. Stuur een mailtje via contact en dan zijn er vast en zeker mogelijkheden.

 • Welke jongerenreisorganisaties worden vergeleken op jongerenvakanties.com?

  De jongerenvakanties van GOGO, Beachmasters, GoFun, X-Travel en Husk worden op jongerenvakanties.com vergeleken

 • Kloppen de prijzen die op jongerenvakanties.com getoond worden?

  De medewerkers van jongerenvakanties.com doen hun uiterste best om de prijzen up-to-date en kloppend te houden. Er kan alleen geen garantie geboden worden dat de prijzen ook daadwerkelijk gelijk zijn aan de prijzen van de jongerenreisorganisaties.

 • Is jongerenvakanties.com objectief en onpartijdig?

  Uiteraard. Zoals het een goede vergelijkingswebsite betaamt, mag er geen belangenverstrengeling ontstaan. De reisgegevens worden onpartijdig met elkaar vergeleken en aangeboden. Een uitzondering kan zijn dat wanneer een jongerenreisorganisatie een mooie aanbieding heeft of een mooie actie. Dit wordt dan naar inschatting van een moderator van jongerenvakanties.com op een prominente plek van de website geplaatst.

Zonnig vakantie nieuws

Spanje favoriete vakantieland

Spanje favoriete vakantieland
We hebben hier op jongerenvakanties.com onder 160 jongeren een onderzoek gedaan naar wat hun meest favoriete vakantieland is. lees verder..

Nieuw: Totally vakanties

Nieuw: Totally vakanties
Deze zomer is iets nieuws in jongerenvakantieland: Totally vakanties! > Exclusief voor jongeren > 24/7 Totally crew > lees verder..

Have a Break, have a Totally Springbreak

Have a Break, have a Totally Springbreak
Doe jij dit jaar eindexamen? Ga dan eind mei, begin juni mee op Totally Springbreak. Jouw ultieme eindexamenreis 2.0! lees verder..