Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Griekenland

Griekenland
Griekenland is al jaren een topbestemming voor jongeren. Wanneer je aan Griekenland denkt, denk je natuurlijk aan de vier feesteilanden Kreta, Kos, Corfu en Rhodos! Griekenland staat bekend om het heerlijke eten, veel zonuren, de mooie stranden, de heldere zee, het drankje ouzo 40 en de bekende barstreets. In het land is voor iedereen wat te beleven 's avonds kun je uit in de vele kroegen en discotheken die open blijven tot de zon weer op komt. Overdag kun je mee op excursie of ga lekker hangen in een van de gezellige beachclubs. Shoppen doe je in de gezellige straatjes en watersporten is ook een aanrader.
sorteer

Kreta - Chersonissos

De plaats bij uitstek voor jongeren. Een prima strand, gezellige winkeltjes en heel veel uitgaansmogelijkheden maken je lees verder..

Kos

Kos is een glooiend, groen eiland van 45 bij 15 kilometer niet ver van de Turkse kust. Duizenden jongeren komen hier 's lees verder..

Rhodos

Rhodos, het grootste eiland van de Dodekanesos, is te vinden in de Middellandse zee, vlak onder Turkije. Het eiland heeft een lees verder..