Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Spanje

Spanje
Spanje is nog steeds het populairste vakantieland onder jongeren en dat is natuurlijk niet voor niets! Met zon, strand, sangria, tapas en topdiscotheken is een vakantie in Spanje om nooit te vergeten. De Spaanse badplaatsen Blanes, Callela, Lloret, Malgrat, Salou en Torremolinos staan bekend om hun mooie stranden, blauwe zee en uitstekende uitgaansleven. Je kunt natuurlijk ook helemaal uit je dak gaan op de Spaanse feesteilanden Mallorca, Tenerife of Ibiza. Spanjaarden houden van lekker eten, overal zijn dus prima restaurants te vinden. Genoeg op het strand gelegen? In Spanje hoef je je nooit te vervelen ga mee op kroegentocht, feest mee met de beachparty of ga lekker watersporten!
sorteer

Blanes

Blanes is een ideale plek voor jongeren en heeft ontzettend veel te bieden. Een heerlijk strand, super nachtleven, cultuur en lees verder..

Lloret De Mar

In een prachtige baai aan de Costa Brava ligt een van de beste vakantiebestemmingen van Europa Lloret de Mar! Een heerlijk lees verder..

Mallorca - El Arenal

Vlak voordat je landt op het moderne vliegveld van Palma de Mallorca, kun je El Arenal, waar de meeste accommodaties liggen, lees verder..

Malgrat De Mar

Tussen Blanes en Calella ligt de in Nederland zeer bekende badplaats Malgrat de Mar. Samen met het bekende Santa Susanna lees verder..

Salou

Een uurtje onder Barcelona, aan de schitterende Costa Dorada, ligt een absolute topper. De bestemming voor party people. lees verder..

Ibiza - San Antonio

San Antonio is een jongerenplaats bij uitstek en ligt op ongeveer 25 minuten van Ibiza-Stad. Zowel in Ibiza-Stad als in San lees verder..