Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Beachmasters zomervakanties al vanaf €99,-

Opzoek naar de allerleukste vakanties voor een mooi prijsje? Benieuwd wat de allerleukste jongerenbestemmingen zijn deze zomer? En waar je naast op het strand liggen en feesten ook nog leuke activiteiten kunt ondernemen? Beachmasters heeft wat jij zoekt!

Natuurlijk weet je al dat je eindeloos kunt feesten op de grote bestemmingen aan de Spaanse Costa?Γö£├ºΓö£├╗s, op Starbeach in Chersonissos, in het oude- en nieuwe centrum van Albufeira of op de Barstreet van feesteiland Mallorca. Maar wist je ook al dat het mooie Zakynthos, Kroatië of Malta ware paradijsjes zijn waar je je zeker niet zal vervelen?!

Wat staat er nog op jouw bucketlist? Vind uit welke bestemming hierbij hoort op Beachmasters.nl!

Zonnig vakantie nieuws

Spanje favoriete vakantieland

Spanje favoriete vakantieland
We hebben hier op jongerenvakanties.com onder 160 jongeren een onderzoek gedaan naar wat hun meest favoriete vakantieland is. lees verder..

Nieuw: Totally vakanties

Nieuw: Totally vakanties
Deze zomer is iets nieuws in jongerenvakantieland: Totally vakanties! > Exclusief voor jongeren > 24/7 Totally crew > lees verder..

Have a Break, have a Totally Springbreak

Have a Break, have a Totally Springbreak
Doe jij dit jaar eindexamen? Ga dan eind mei, begin juni mee op Totally Springbreak. Jouw ultieme eindexamenreis 2.0! lees verder..