Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Jongerenvakantie Griekenland populair - Spanje favoriet

Het afgelopen jaar had Eyeworks weer een kaskraker op de televisie. Het programma Oh oh Cherso, een programma over jongeren die hun jongerenvakantie vieren op Chersonissos, werd door talloze jongeren bekeken.
Wat is het resultaat van deze show? Gaan er nu meer jongeren op vakantie naar de Griekse eilanden? Aan de hand van de eerste statistieken hebben we gekeken wat het effect was van dit programma.
De eerste statistieken voor de zomer van 2010 zijn vergeleken met die van 2011. Hieruit komt naar voren dat Spanje in 2010 het favoriete vakantieland was onder jongeren, en dit nog steeds is in 2011. Stond Griekenland in 2010 nog op een gedeelde derde plaats samen met Kroatië, nu staat Griekenland op nummer 2 als het gaat om een favoriet land voor een jongerenvakantie.
Het is wellicht te kort door de bocht om dit effect direct te linken aan het televisie programma, maar jongerenvakanties naar de landen aan de middelandse zee worden wel populairder. Dit jaar zoeken meer jongeren een jongerenvakantie in Italië, Griekenland of Spanje en zodoende winnen de mediterrane badplaatsen aan populariteit. Stond Nederland vorig jaar nog op een vierde plek, voor dit jaar lijkt het geen plaatsje te krijgen in de top 10 beste jongerenreizen.

Zonnig vakantie nieuws

Spanje favoriete vakantieland

Spanje favoriete vakantieland
We hebben hier op jongerenvakanties.com onder 160 jongeren een onderzoek gedaan naar wat hun meest favoriete vakantieland is. lees verder..

Nieuw: Totally vakanties

Nieuw: Totally vakanties
Deze zomer is iets nieuws in jongerenvakantieland: Totally vakanties! > Exclusief voor jongeren > 24/7 Totally crew > lees verder..

Have a Break, have a Totally Springbreak

Have a Break, have a Totally Springbreak
Doe jij dit jaar eindexamen? Ga dan eind mei, begin juni mee op Totally Springbreak. Jouw ultieme eindexamenreis 2.0! lees verder..