Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Jouw jongerenvakantie voor deze zomer!

Het is weer zo ver, de zomer staat voor de deur! We hebben ook dit jaar alle jongerenvakanties voor jou uitgezocht. Hierbij viel het ons op dat er dit jaar nog meer jongerenreizen worden aangeboden door GOGO, Beachmasters en GoFUN ten opzichte van vorig jaar. Dit betekent niet alleen dat jij meer keuze hebt, maar ook dat het nog gezelliger wordt met al die mensen op de plek van bestemming! Of je nu naar Spanje wilt of naar Griekenland, we hebben het allemaal voor je.

Ook dit jaar zetten we ons weer vol enthousiasme in voor het nieuwe jongerenreis seizoen van 2011. We hopen je zo de kickstart van een spectaculaire zomer te geven!

Zonnig vakantie nieuws

Spanje favoriete vakantieland

Spanje favoriete vakantieland
We hebben hier op jongerenvakanties.com onder 160 jongeren een onderzoek gedaan naar wat hun meest favoriete vakantieland is. lees verder..

Nieuw: Totally vakanties

Nieuw: Totally vakanties
Deze zomer is iets nieuws in jongerenvakantieland: Totally vakanties! > Exclusief voor jongeren > 24/7 Totally crew > lees verder..

Have a Break, have a Totally Springbreak

Have a Break, have a Totally Springbreak
Doe jij dit jaar eindexamen? Ga dan eind mei, begin juni mee op Totally Springbreak. Jouw ultieme eindexamenreis 2.0! lees verder..