Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Zonnestrand/sunny Beach

Zonnestrand/sunny Beach
Zonnestrand is niet echt een plaats, maar een moderne vakantieboulevard. Zonnestrand is fantastisch en heeft een van de mooiste stranden van Europa. Het goudgele strand is 8 kilometer lang, lekker breed en schoon. Zonnestrand is binnen vijf jaar uitgegroeid tot een hippe badplaats. Uitgaan in Zonnestrand is populair dankzij de lage prijzen, maar ook om het onovertroffen uitgaansleven. Aan de boulevard liggen meerdere topdiscotheken, zoals de Iceberg, L'Azur 2 etages, een groot terras en meerdere zwembaden met glijbanen en XL. De feestbestemming van Zonnestrand is de Flying Dutchman. Leuke kroegen zijn de Happy Duck, Viking, H.C. Anderson en Mexo. Het uitgaansleven is net zo top als in bekende plaatsen als Rimini of Lloret de Mar.
sorteer

Appartementen Golden Dreams

Gloednieuwe, mooie appartementen met een prima ligging ten opzichte van het centrum en het strand. De appartementen liggen op lees verder..

Appartementen Sun Village

Deze appartementen liggen dichtbij het uitgaansgebied en zijn dus ideaal voor de vakantieganger die van feesten houdt. De lees verder..

Appartementen Kamelia Garden

Goed onderhouden appartementen centraal gelegen ten opzichte van de uitgaansgelegenheden en het strand! De appartementen lees verder..

Appartementen Summer Dreams

Nieuwe luxe appartementen aan de rand van het Zonnestrand, op 350 meter van het strand en 900 meter van het centrum. Aan de lees verder..