Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Algarve - Albufeira

Algarve - Albufeira
Albufeira, van origine een oud vissersdorp, is op te splitsen in twee delen. Het oude centrum met zijn straatjes en steegjes en het nieuwe deel met lange promenades. Het oude deel ligt aan het strand. Naast de twee grote, levendige zandstranden vind je in directe omgeving nog veel meer pittoreske baaitjes en stranden. Luieren op de strandstoelen en vanaf de terrasjes de mensen bekijken zijn de belangrijkste bezigheden hier. Vlak achter het strand begint de wirwar van straatjes en steegjes en de talloze barretjes, winkeltjes, disco's, goede restaurants en leuke terrassen. Het nieuwe deel, rondom de beroemde Strip is vooral 's avonds the place to be. Nog veel meer restaurants, bars en de grote discotheken liggen hier zij aan zij. Ook overdag zijn er genoeg mogelijkheden. Bijzonder spectaculair is de jeepsafari. Langs de ruige kust, het dorre achterland en door oude dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan, zie je het ware Portugal.
Bestemmingen
sorteer

Appartementen Solar Da Oura

Ruime en goed verzorgde appartementen met een super ligging vlakbij het strand en het centrum van Praia da Oura. Gelegen op lees verder..

Appartementen Areias

Appartementen Areias is een leuk en kleinschaling complex. De appartementen liggen boven een restaurantje en een lees verder..

Appartementen Valmangude Jardim

Appartementen Valmangude Jardim is een gezellig complex met een zeer centrale ligging. De afstand naar de Strip bedraagt lees verder..

Appartementen Silchoro

De appartementen hebben een goede ligging en hebben een groot zwembad met ligweide. Op ca. 1,5 km van het gezellige Oura lees verder..

Appartementen Ourasol Ouravista

Appartementen Ourasol is een van de toppersonen Door een perfecte ligging en de gezelligheid van het complex ga je hier een lees verder..

Appartementen Turial Park

Ideaal gelegen appartementen, op ca. 50m van zowel het strand als het oude centrum. Gelegen aan het strand en in het lees verder..