Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Rhodos

Rhodos
Rhodos, het grootste eiland van de Dodekanesos, is te vinden in de Middellandse zee, vlak onder Turkije. Het eiland heeft een rijk verleden en vele monumenten. Naast deze kenmerken en de prachtige natuur is het eiland uitgeroepen tot wereldmonument van cultuurerfenis door Unesco! Vrij bijzonder dus! Naast de welbekende lange en brede stranden, vind je in de bossen verborgen watervallen. Deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken met je vakantieliefde! Maar. dit zijn natuurlijk niet de enige ingredienten voor een onvergetelijke vakantie! Rhodos-Stad, de hoofdstad van Rhodos, is een grote badplaats met super veel winkels, bars en discotheken Colorado, Orange Spot en Toxic en talloze restaurantjes. Het uitgaansleven in Rhodos-Stad is iets waar je niet omheen kan. In de Barstreet Ofranidou vind je ook een aantal Nederlandse bars. Bijna alle bars en kroegen in het centrum hebben een terras. Heerlijk om vooraf tijdens Happy Hour een cocktailtje te doen.
sorteer

Appartementen Panorama

Appartementen Panorama is een gezellig appartementencomplex met een zwembad waar je heerlijk kun genieten met de andere lees verder..

Appartementen Europa

Prima appartementen op 500 meter van het centrum en 50 meter van het strand, dat samen met hotel Europa een geheel vormt. In lees verder..

Appartementen Majestic

Majestic heeft een geweldige ligging midden in het centrum, aan het strand en beschikt ook nog over een zwembad. Midden in lees verder..

Hotel Majestic

Hotel Majestic heeft een geweldige ligging midden in het centrum, aan het strand en beschikt ook nog over een zwembad. Midden lees verder..