Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Kreta - Chersonissos

Kreta - Chersonissos
De plaats bij uitstek voor jongeren. Een prima strand, gezellige winkeltjes en heel veel uitgaansmogelijkheden maken je vakantie hier absoluut compleet. De boulevard is ontzettend gezellig. Aan de ene kant liggen restaurants met terrasjes die een heel romantisch uitzicht bieden over de Middellandse Zee. Aan de andere kant van de boulevard liggen allemaal bars, pubs en discotheken. Uitgaan kun je als de beste in Chersonissos. Bijna 24 uur per dag zorgen de bars en pubs voor veel vertier. Bekende discotheken zijn Amnesia, Matrix en Copa Cabana. Zoek je een leuke kroeg, bezoek dan Bio Bio, New York, Cameo en 't Hof van Holland. Overdag kun je lekker bijkomen op het kiezelstrand om dan 's avonds weer eens flink te genieten. In Chersonissos zijn twee goede stranden, Creta Maris en Star Beach. Vooral Star Beach is een aanrader met een klein, maar gratis pretpark.
sorteer

Appartementen Il Camino

Fantastisch gelegen appartementen direct aan het strand, de boulevard en midden in het gezellige centrum. Direct aan het lees verder..

Appartementen Irene Village

Ruime appartementen met een super ligging nabij Starbeach! Gelegen op slechts 200m van Starbeach. Het centrum van lees verder..

Appartementen Maria

Appartementen Maria bestaat uit twee gebouwen en heeft een heerlijk zwembad. In de directe omgeving zijn diverse winkeltjes, lees verder..

Appartementen Golden Valentin

Het appartementencomplex ligt op een helling net buiten het centrum en is een erg leuk complex voor jongeren. De eigenaren lees verder..

Appartementen Haris

Dit gerenoveerde appartementencomplex beschikt over studio's en appartementen en je kunt je de gezelligheid natuurlijk al lees verder..

Appartementen Kassavetis

Appartementen Kassavetis is een leuk appartement direct in het bruisende centrum van Chersonissos met zijn lees verder..

Appartementen Sun Club Olympia

Vanaf het appartementencomplex heb je echt een schitterend panorama-uitzicht over Chersonissos. Dit complex staat garant voor lees verder..

Appartementen Rytion

Appartementen Rytion ligt vlak bij de gezellige bar Cheers waar je lekker een hapje kunt eten en waar je ook heerlijk een lees verder..