Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Lloret De Mar

Lloret De Mar
In een prachtige baai aan de Costa Brava ligt een van de beste vakantiebestemmingen van Europa Lloret de Mar! Een heerlijk strand, een gezellig oud centrum en meer dan 400 kroegen, restaurants en discotheken. Het uitgaansleven in Lloret de Mar heeft veel feestkroegen zoals de Venga Beach Club, de Bonte Koe en Cocobongo. En wat dacht je van de grote discotheken Colossos, St. Trop mooiste discotheek van Lloret! en de Temptation? Elke avond worden hier feesten georganiseerd met de bekendste DJ's. Chillen doe je op het strand of in Beachbar Ole en shoppen kun je in de nauwe straatjes van het oude centrum. Wil je een hele dag watersporten en onbeperkt eten en drinken? Ga dan naar de beachparty! Wil je meer relaxen overdag? Ga dan weg met de catamaran of ga een dag naar Waterworld!
sorteer

Appartementen Stella Maris

Appartementen Stella Maris is al jaren erg geliefd onder vele jongeren. Het beschikt over een aantal prima, wat oudere lees verder..

Appartementen Ole

Deze appartementen zijn al jaren favoriet door de zeer centrale ligging. Midden in het geweldige centrum van Lloret de Mar en lees verder..

Appartementen Las Mariposas

Prima appartementen met een goede ligging ten op zichte van centrum en strand. De appartementen liggen op ca. 1 km van het lees verder..

Appartementen Costa Brava

Deze eenvoudige appartementen zijn al jaren erg populair bij jongeren, vanwege hun perfecte ligging midden in het centrum. lees verder..

Appartementen Santa Ana

Appartementen Santa Ana II is perfect gelegen ten opzichte van het strand en het centrum en beschikt over een bar en een lees verder..

Appartementen Dalia

Dit complex is ideaal voor jongeren die hun vakantie willen doorbrengen in het hart van Lloret de Mar. Deze appartementen lees verder..

Appartementen Condado

Perfecte appartementen met een goede ligging, waar je met een grote groep kan verblijven! Ruime appartementen op slechts 500m lees verder..