Jongerenvakanties

.com Vergelijk alle jongerenreizen van 2023!

Salou

Salou
Een uurtje onder Barcelona, aan de schitterende Costa Dorada, ligt een absolute topper. De bestemming voor party people. Nergens vind je zoveel feesten als hier. Naast deze feesten is Salou beroemd vanwege de werkelijk prachtige zandstranden. Salou heeft meerdere stranden. Een groot strand bij de brede boulevard en een paar kleine strandjes achter de uitgaanswijk. Die uitgaanswijk zit stampvol goede kroegen en discotheken. Naast de vele, vele uitgaansmogelijkheden heeft Salou ook overdag veel te bieden. Een spectaculaire jeepsafari, Port Aventura, het grootste attractiepark van Zuid-Europa, de excursie naar de wereldstad Barcelona, een spetterende beachparty en ga zo maar door. Het lijkt alsof Salou gebouwd is puur voor jouw plezier! Het grote strand van Salou ligt aan de prachtige nieuwe promenade. Een breed zandstrand, barretjes, beachvolleybal, watersportverhuur en op de boulevard achter de promenade de beste pizzeria van Salou en veel restaurants.
sorteer

Appartementen Goya

Zeer grote, eenvoudige appartementen uitermate geschikt voor jongeren, die midden in het bruisende uitgaansgebied en vlakbij lees verder..

Appartementen Iris Bahia Dorada

Eenvoudige, prima ingerichte appartementen, gelegen in het uitgaansgedeelte van Salou en op slechts 200m van het strand. lees verder..

Appartementen Royal

Appartementen Royal zijn grote appartementen voor maximaal 6 personen. Het appartement ligt in hartje uitgaanscentrum en aan lees verder..

Appartementen Los Peces

Appartementen Los Peces is een leuk appartementencomplex dat rondom het zwembad is gebouwd. Dit complex is een prima lees verder..

Appartementen Marathon Decatlon Pentalon

Appartementen zeer geschikt voor jongeren en zeer populair door de centrale ligging tov de uitgaansgelegenheden. Midden in lees verder..

Appartementen Murillo

Nette appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Het complex bevindt zich aan de rand van het centrum van Salou, bij het lees verder..

Appartementen Arquus

Deze appartementen zijn al jaren in het aanbod terug te vinden en zijn verdeeld over verschillende gebouwen, die allemaal een lees verder..

Appartementen Catalunya

De appartementen zijn gelegen in 3 gebouwen rondom het zwembad en in het centrum van Salou. Op slechts 400m afstand van het lees verder..

Appartementen Priorat

Deze vrij nieuwe appartementen voor maximaal 6 personen liggen in het gezellige centrum van Salou. In het nieuwe centrum van lees verder..

Hotel Calypso

Hotel Calypso is een prima vakantieadres als je voor een goede prijs in een gunstig gelegen hotel wilt verblijven. De afstand lees verder..